Активности

Зен 2.0 Караванот по Скопје ги мотивираше младите и од Општина Гостивар – Одржан 2-от менторски форум за млади лидери

На подрачјето на Општина Гостивар успешно беше реализиран вториот од петте менторски форуми за млади лидери на заедниците, наменет за учесници од Гостивар на возраст

Прочитај повеќе

„Заедничко делување за подобро задутре” – средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода

Здружението ИКУАЛИТИ, во рамки на тековните активности на проектот „Зен 2.0 Караван – Млади лидери на заедниците” на ден 22.12.2023 година (петок) одржа средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода, г-н Орце Ѓорѓиевски. 

Прочитај повеќе

Зен 2.0 Караван

Наслов на проектот: Зен 2.0 Караван – Млади лидери на заедниците Организатор на проектот: Здружение ИКУАЛИТИ Места на делување: Општини на Град Скопје, општина Битола,

Прочитај повеќе