Фото-галерија

Зен 2.0 Караванот по Скопје ги мотивираше младите и од Општина Гостивар – Одржан 2-от менторски форум за млади лидери

На подрачјето на Општина Гостивар успешно беше реализиран вториот од петте менторски форуми за млади лидери на заедниците, наменет за учесници од Гостивар на возраст

Прочитај повеќе