Промоција на Саемот на организации во Nova International School

Нашиот тим ја имаше честа да учествува на саемот за организации инициран од Меѓународното Училиште НОВА @nova_int_schools Имавме прилика да ги информираме учениците и средношколците за активностите на нашата организација, вклучувајќи го и новиот проект ЗЕН 2.0. @zen_2.0_karavan 🙏Голема благодарност до НОВА за поканата и за заинтересираноста од страна на учениците. 🌎💡🚍
#ЗЕН2.0
#младиИуспешни
#МладиЛидери
#КараванЗаПромени