Јавни Повици

[Продолжен рок – Повик за учество бр.2] Втор Форум за менторство на млади Zen 2.0 лидери на заедниците /+текст Eng. Alb. Tur. Srp./

Здружението ИКУАЛИТИ, во рамки на проектот ,,ZEN 2.0 Караван – Млади лидери на заедницитеˮ , објавува Повик за млади (16 – 24 год.) од Општина Гостивар…

Прочитај повеќе