Караванот го посети Универзитетот Американ Колеџ Скопје

Денес, ја имавме честа на студентите од УАКС да им го претставиме проектот ЗЕН 2.0 Караван 💡🗣, да им пренесеме искуство за нашата работа како здружение и да им помогнеме да ја сфатат моќта која произлгеува од работење на проекти за општествено добро🚍✏️🌍 Благодариме за поканата @uacskopje и за убавата енергија со која бевме пречекани. Ве очекуваме ❤️
#МладиИУспешни
#КараванЗаПромени
#ПроменитеОдНасЗависат
#ЗаПодоброЗадутре
#БидиПромена
#Делувај