Караванот продолжи на Филозофскиот факултет при УКИМ

🌟Сесија исполнета со инспирирани срца. ❤️ Денес, ја имавме можноста да им го претставиме проектот ЗЕН 2.0 Караван 🚍 на студентите од Филозофски факултет. ✏️🌍Им ја опишавме нашата мисија и цел, споделувајќи ги иксуствата и приказните кои ја прават нашата работа драгоцена. Голема благодарност до @filozofski_ukim и до професорката Софија Арнаудова @sofijaarnaudova за укажаната прилика. Ве очекуваме ❤️

#МладиИУспешни
#КараванЗаПромени
#ПроменитеОдНасЗависат
#ЗаПодоброЗадутре
#БидиПромена
#Делувај