Uncategorized @mk

Зен 2.0 Караванот по Скопје ги мотивираше младите и од Општина Гостивар – Одржан 2-от менторски форум за млади лидери

На подрачјето на Општина Гостивар успешно беше реализиран вториот од петте менторски форуми за млади лидери на заедниците, наменет за учесници од Гостивар на возраст

Прочитај повеќе

„Заедничко делување за подобро задутре” – средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода

Здружението ИКУАЛИТИ, во рамки на тековните активности на проектот „Зен 2.0 Караван – Млади лидери на заедниците” на ден 22.12.2023 година (петок) одржа средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода, г-н Орце Ѓорѓиевски. 

Прочитај повеќе

[Продолжен рок – Повик за учество бр.2] Втор Форум за менторство на млади Zen 2.0 лидери на заедниците /+текст Eng. Alb. Tur. Srp./

Здружението ИКУАЛИТИ, во рамки на проектот ,,ZEN 2.0 Караван – Млади лидери на заедницитеˮ , објавува Повик за млади (16 – 24 год.) од Општина Гостивар…

Прочитај повеќе